Lıttle Scıentısts Workshop eTwinning Projemiz

Okulumuz okul öncesi öğretmeni Saime Nur ALTUNKAYNAK, " Lıttle Scıentısts Workshop "isimli eTwinning projesine dahil oldu.Projede öğretmenimizin yanısıra farklı okullardan 9 katılımcı öğretmen daha yer alıyor.

Proje ekibi projelerinde ;aynı yaş aralığında bulunan öğrencilere etkileşimli kitap okuma,stem ,kodlama,akıl ve zeka oyunları ,atölyeler aracılığı ile çalışmalar yaparak müfredatta yer alan kazanımları  kazandırmayı amaçlıyor.

Projede belirli gün ve haftalara,web 2.0 araçlarına ,internet güvenliği ve etiği ile ilgili çalışmalara ve medya okuryazarlığı -dezonformasyon ile ilgili çalışmalara yer verilecek.

Öğretmenimiz Saime Nur Hanım'a ve ekip arkadaşalrına çalışmalarında kolaylıklar ve başarılar diliyoruz.

17.12.2021 218

Adres:
YUNUSEMRE MAH. 2. ZERDA SK. BARBAROS HAYRETTİN PAŞA İLKOKULU SİTESİ BARBAROS HAYRETTİN PAŞA İLKOKULU BLOK NO 6 PALANDÖKEN / ERZURUM