"I'M PLAYİNG,I'M HAVİNG FUN,I'M LEARNİNG" ETWİNNİNG PROJEMİZ

Okulumuz 3/E sınıfı öğretmeni Emrah URHAN, "I'm playing,I'm having fun, I'm learning" (Oynuyorum,Eğleniyorum,Öğreniyorum) adlı eTwinning projesine ortak oldu.

10.12.2021 143

Kuruculuğunu Paşalı İlkokulu öğretmeni Büşra AKTAY ve Kazım Yurdalan İlkokul öğretmeni Zarife ÖZKAN'ın yaptığı bu projeye okulumuz 3/E sınıfı öğretmeni Emrah URHAN'ın yanı sıra; Yasin ALBAYRAK(Paşalı İlkokulu),

Tuğba URHAN(Maksut Efendi İlkokulu),Fatma Betül YILMAZ(23 Nisan İlkokulu),Büşra DAĞYIKAN(Güneş Koleji) ve

Ali UYSAL (Kurtuluş İlkokulu) destek veriyor.

Proje ekibi bu projede ;dersleri hem sınıf içi oyunlarla hem de dijital oyunlarla daha eğlenceli hale getirerek,öğrencilerin ders kazanımlarını daha iyi kavramalarını,öğrencilerin sosyalleşmesini sağlamayı, farklı kişilerle  etkileşime geçerek iletişim kurmayı, öğrenmeyi eğlenceli hale getirerek eğlenerek öğrenmeyi,ders performanslarını yükseltmeyi ve  web 2 araçları konusunda yetkinlik kazanmalarını hedefliyor.

Öğretmeniz Emrah URHAN'a ve projenin diğer katılımcılarına kolaylıklar ve başarılar diliyoruz..

Adres:
YUNUSEMRE MAH. 2. ZERDA SK. BARBAROS HAYRETTİN PAŞA İLKOKULU SİTESİ BARBAROS HAYRETTİN PAŞA İLKOKULU BLOK NO 6 PALANDÖKEN / ERZURUM